Pokret Živim za Srbiju: Poziv na protest ispred Predsedništva

Izvor: KMnovine.com, 17.Okt.2020, 08:00

Pokret Živim za Srbiju: Poziv na protest ispred Predsedništva

Pokret Živim za Srbiju organizuje protest „Decu vam ne damo“ ispred Predsedništva Republike Srbije, u subotu 17. oktobra 2020. u 17 časova.




Svi kojima je dosta uplitanja države u naše porodice, koji su protiv obavezne vakcinacije, protivustavnog delovanja centara za socijalni rad i daljeg mešanja države u vaspitanje i podizanje naše dece, neka nam se pridruže!
Decu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << vam ne damo!




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:  dr Jovana Stojković: Kad mi živi ustanemo U četvrtak, 11. jula, bila sam na najavi predstave „Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo". Ušla sam kroz otvorena vrata Kolarčevog narodnog univerziteta, na predavanje otvoreno za javnost... Ušla sam sa grupom ljudi, članova Pokreta „Živim za Srbiju", registrovanog u APR-u, sa javno dostupnim programom.

PROČITAJTE JOŠ:  Irodi i izrodi protiv srbske dece i narodaSetite se kako je nekada davno zli i pohlepni jevrejski car Irod na satanski žrtvenik prineo 14000 vitlejemske dece. Danas je na delu jedan, u suštini isti zločin, samo umesto Iroda naredbu izdaje evrounijatska vlast, a umesto vitlejemske, to su srbska deca.

PROČITAJTE JOŠ:  dr Jovana Stojković: Šta smrdi u Lekarskoj komori Srbije (VIDEO) Svoje poslednje ovogodišnje nedeljno obraćanje uživo pratiocima na Fejsbuk stranici, dr Jovana Stojković, predsednik Pokreta "Živim za Srbiju", posvetila je sramnom suđenju protiv nje u Lekarskoj komori. Dr Jovana je detaljno objasnila zašto joj nije dozvoljeno da bude saslušana na takozvanom Sudu časti, čije je Veće bez opravdanja htelo da isključi građane, koji su se u velikom broju okupili da joj daju podršku.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.