Počinje testiranje kombinacije vakcina Moderne i Novavaxa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Apr.2021, 08:28

Počinje testiranje kombinacije vakcina Moderne i Novavaxa

Britanska studija o korištenju različitih vakcina protiv COVID-19 u vakcinaciji s dvije doze proširuje se na vakcine Moderne i Novavaxa, objavili su istraživači sa Sveučilišta Oxford. Eksperiment, poznat kao studija Com-Cov, prvi je put pokrenut u februaru da bi se ispitalo može li se postići jednak imunološki odgovor kombinacijom različitih vakcina protiv COVID-19 u prvoj i drugoj dozi kao i korištenjem dviju doza iste vakcine. Profesor Univerziteta Oxford koji je vodio ispitivanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Moderna i Novavaks u istraživanju kombinacija vakcina protiv kovida-19

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Britanska studija o korišćenju različitih vakcina protiv kovida-19 kod vakcinacija sa dve doze proširuje se na vakcine Moderne i Novavaksa, objavili su u istraživači sa Univerziteta Oksford.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.