Pandemija prekinula vakcinaciju protiv opasnih bolesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 16:48

Pandemija prekinula vakcinaciju protiv opasnih bolesti

Direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus upozorio je u govoru na globalnom samitu o vakcinaciji u Velikoj Britaniji da je zbog pandemije korona virusa prekinut proces vakcinacije protiv kolere, polio i drugih opasnih oboljenja, prenosi ruska agencija TAS.

"Pandemija kovida-19 nas je podsetila koliko je osetljiv ljudski žživot i da u našem globalnom selu zdravlje pojedinca zavisi od kolektivnog zdravlja. Sada je pravi trenutak da se svet ujedini i solidarno obezbedi pogodnosti vakcinacije za sve", istakao je Tedros.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SZO: Pandemija prekinula proces vakcinacije protiv drugih opasnih oboljenja

Izvor: Radio 021, 04.Jun.2020

Direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus upozorio je u govoru na globalnom samitu o vakcinaciji u Velikoj Britaniji da je zbog pandemije korona virusa prekinut proces vakcinacije protiv kolere, polio i drugih opasnih oboljenja, prenosi ruska agencija Tas..."Pandemija koronavirusa...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.