Izvor: JUGpress.com, 15.Apr.2021, 12:53

Imunizacija stanovništva u selu Ćukovac

VRANJE

Za vakcinaciju protiv korona virusa u selu Ćukovac kod Vranja prijavilo se oko 50 meštana ovog sela. Zainteresovani Ćukovčani mogli su da biraju između dve vakcine, Sinofarm i Fajzer, i većina se opredelila za kinesku. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Vakcinu je prvi primio osamdesetdevetogodišnji Sotir Ristić. Nije se uopšte dvoumio da li da se vakciniše ili ne, jer kako kaže do sada je sve vakcine primio i uvek je slušao svoju državu. Sada je zahvalan državi što mu je omogućila da vakcinu primi na svom kućnom pragu.

Za vakcinaciju u Ćukovcu koja je organizovana, u sredu, bez zakazivanja vladalo je dobro interesovanje, kaže direktorka Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić.

„Bilo je građana sa različitim vrstama alergija, srčanom manom, meštana koji su se izborili sa onkološkim bolestima, mnogo internističkih pacijenata i ja sam, pored organizacije vakcinacije u ovom selu sa svakim od njih razgovarala i pružila medicinsku pomoć kao lekar internista“, kaže dr Antić.

Za četvrtak je zakazana imunizacija meštana u selu Rataje, a sutra u Bareliću.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.