Crna Gora još čeka prve vakcine 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jan.2021, 15:07

Crna Gora još čeka prve vakcine 

Ministarstvo zdravlja Crne Gore i Institut za javno zdravlje (IZJ) prezentovali su Akcioni plan vakcinacije stanovništva protiv korona virusa. Plan vakcinacije objavljen je u trenutku kada se ne zna termin početka vakcinacije, niti količine i tipovi vakcina koje će Crna Gora dobiti. Ministarka Jelena Borovinić Bojović ponovila je da se nada da će vakcinacija moći da počne krajem januara ili početkom februara, ali da ne može reći konkretan datum, prebacujući odgovornost za kašnjenje na...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Predstavljen plan imunizacije u Crnoj Gori, čekaju se prve doze vakcina

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2021

Crna Gora ima dogovore sa svim proizvođačima i svim zemljama koje nude vakcinu protiv koronavirusa, a prve vakcine se mogu očekivati krajem januara ili početkom februara, i cilj je da svima bude dostupna, saopšteno je na konferenciji za novinare.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.