Besplatna vakcinacija i čipovanje pasa

Izvor: S media, 02.Avg.2011, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna vakcinacija i čipovanje pasa

Beograđanima omogućeno da besplatno vakcinišu i čipuju svoje kućne ljubimce u veterinarskim ustanovama. Iz gradskog budžeta biće izdvojen i deo novca za sterilizaciju.

Sekretarijat za komunalne i stambene poslove potpisao je ugovore sa veterinarskim organizacijama čime je omogućeno besplatno čipovanje i vakcinisanje vlasničkih pasa na teritoriji Beograda, saopštio je danas Beoinfo.

Kućni ljubimci i trudnoća

Kućni ljubimci nas čine zdravijima!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Psi su privrženiji muškarcima

Kako je saopšteno, gradjani će moći besplatno da vakcinišu i čipuju svoje kućne ljubimce, a iz gradskog budžeta biće izdvojen i deo novca za sterilizacije.

Prva vakcinacija i čipovanje pasa biće besplatno u veterinarskim ustanovama u Beogradu, bez obzira na starost životinje, piše u saopštenju.

Obezbedjeno je 10.000 vakcina i 18.000 mikročipova, a uz zakazivanje, kako je navedeno, biće obavljeno i 2.000 sterilizacija ženki za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 5.000 dinara po jednoj sterilizaciji.

Spisak veterinarskih organizacija dostupan je na sajtu grada Beograda www.beograd.rs, u rubrici "Gradske aktuelnosti".

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.