Austrija pauzira vakcinisanje AstraZenecom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Mar.2021, 14:49

Austrija pauzira vakcinisanje AstraZenecom

Austrijske vlasti su iz predostrožnosti privremeno prekinule imunizaciju građana  vakcinama britansko-švedskog proizvođača AstraZeneca dok traje istraga o smrti jedne osobe i obolevanju druge nakon što su primile vakcinu, prenela je agencija Reuters. Savezna kancelarija za bezbednost u zdravstvenoj nezi saopštila je da je primila dva izveštaja u vezi sa vakcinacijom iz iste isporuke vakcina AstraZeneca u klinici "Cvetl" u pokrajini Donja Austrija. Četrdesetdevetogodišnja žena...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Austrija obustavlja davanje AstraZenekine vakcine nakon smrtnog slučaja

Izvor: N1 televizija, 07.Mar.2021

Austrijske vlasti privremeno su iz opreza obustavile vakcinaciju serijom vakcina protiv kovida-19 firme AstraZeneka, dok traje istraga o smrti jedne osobe i razvoju plućne embolije kod druge posle vakcinacije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.