Vučić sa kongresmenima o evropskom putu, izbeglicama...

Izvor: Blic, 16.Sep.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa kongresmenima o evropskom putu, izbeglicama...

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa kongresmenom Krisom Smitom, predsedavajućim Helsinške komisije i kongresmenom Bobom Korkerom, predsedavajućim spoljnopolitičkog odbora Senata, o evropskom putu Srbije, regionalnoj saradnji, ekonomskim reformama i migrantskoj krizi.

Vučić je upoznao kongresmene sa ekonomskom situacijom u Srbiji, dostignućima na evropskom putu i situacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izazvanom velikim brojem migranata koji prolaze kroz Srbiju u poslednjih nekoliko meseci.

On je istakao da se Srbija do sada dobro nosi sa ovom humanitarnom krizom, ali da očekuje pomoć, kako EU tako i SAD, u rešavanju ove krize.

Kongresmen Korker je izjavio da je Srbija stub stabilnosti u regionu i da predstavnici Kongresa poštuju sva dostignuća srpske Vlade, kako u oblasti ekonomije, tako i u oblasti regionalne saradnje.

Sa kongresmenom Smitom premijer Vučić je razgovarao i o zaštiti prava žena i borbi protiv trgovine ljudima.

Vučić će se danas, drugog dana posete SAD, sastati sa američkim držacvnim sekretarom Džonom Kerijem kao i sa kao i sa predsednikom Instituta Brukings Strobom Talbotom, navedeno je u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa kongresmenima o reformama

Izvor: Akter, 16.Sep.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Vašingtonu sa kongresmenom i predsedavajućim Helsinške komisije Krisom Smitom i kongresmenom i predsedavajućim spoljnopolitičkog odbora Senata Bobom Korkerom, o evropskom putu Srbije, regionalnoj saradnji, ekonomskim reformama i migrantskoj...

Nastavak na Akter...

Vučić sa kongresmenima: Očekujemo pomoć

Izvor: Mondo, 16.Sep.2015

Premijer Srbije razgovarao u Vašingtonu sa kongresmenom Krisom Smitom, predsedavajućim Helsinške komisije i kongresmenom Bobom Korkerom, predsedavajućim spoljnopolitičkog odbora Senata, o evropskom putu Srbije, migrantskoj krizi....Foto: Tanjug, Rade Prelić..Vučić je upoznao kongresmene sa ekonomskom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.