Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 10:13

Veliki trejd: Vol u Hjustonu, Vestbruk u Vašingtonu

Noćas se u NBA ligi dogodio veliki i značajan trejd Rokitsa i Vizardsa, u kojem je Rasel Vestbruk otišao u Vašington u zamenu za Džona Vola, koji karijeru nastavlja u Hjustonu.
Iako je bilo spekulacija da bi nakon potpisivanja slobodnog agenta Demarkusa Kazinsa Hjuston mogao da krene po Vola, nikakvi razgovori dva generalna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << menadžera nisu vođeni do sinoć.

A onda su Tomi Šepard iz Vašingtona i Rafael Stoun iz Hjustona stupili u kontakt i posle nekoliko sati pregovora došli do dogovora.
Tako Vestbruk ide i prestonicu, gde će ponovo sarađivati sa trenerom Skotom Bruksom (imali odličan odnos i zapažene rezultate u Oklahomi), dok će u suprotnom smeru krenuti Džon Vol uz jednog budućeg pika iz prve runde 2023. godine.
I Vola će u Hjustonu dočekati dobro poznato lice, pošto je sa već pomenutim Bugijem Kazinsom svojevremeno činio sjajni dinamični duo Univeziteta Kentaki.
Da li će posle silnih i ne baš lakih povreda obojice (podsetimo da Vol nije igrao od decembra 2018. godine zbog povrede Ahilove tetive) to ponovo biti to, videćemo kad sezona počne krajem decembra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.