Građani o procesu opoziva u Predstavničkom domu

Izvor: VOA, 13.Jan.2021, 20:04

Građani o procesu opoziva u Predstavničkom domu

U Predstavničkom domu američkog Kongresa u toku je rasprava nakon koje će uslediti I glasanje o opozivu odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa. Članovi donjeg doma američkog Kongresa optužuju Trampa da je podsticao na pobunu uoči upada dela njegovih pristalica u kompleks Kapitol hila prošle srede. Novinari Glasa Amerike su pred zdanjem Kongresa, u kome je u toku rasprava, porazgovarali sa nekoliko građana o njihovim stavovima u vezi sa procesom opoziva i motivima za pokretanje tog postupka.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vašington i Kapitol hil u danu rasprave i glasanja o opozivu

Izvor: VOA, 13.Jan.2021

U danu rasprave i glasanja o opozivu odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa, centru prestonice Sjedinjenih Država - Vašingtonu. primenjene su opsežne mere bezbednosti. Građanima nije dozvoljen prilaz kompleksu Kapitol hila, koji je prošle srede bio pod opsadom dela Trampovih pristalica,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.