Izvor: RTS, 16.Nov.2020, 02:48

Vašington posle izbora - jedan izboden, 20 uhapšenih

Pristalice i protivnici američkog predsednika Donalda Trampa žestoko su se sukobili u Vašingtonu, javljaju tamošnji mediji. Jedna osoba ubodena nožem, policija uhapsila 20 učesnika nereda.
Policija u američkoj prestonici još uvek svodi bilanse sukoba pristalica i protivnika Donalda Trampa, koji su se u nekoliko navrata "sudarili" u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vašingtonu.

Policija je uhapsila dvadesetak osoba i zaplenila nekoliko komada vatrenog oružja, posle serije sukoba u kojima su politički rivali jedni na druge bacali kamenice, udarali se pesnicama i palicama.
Povređena su dva pripadnika policije, javlja Ej-Bi-Si.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vašington posle izbora - jedan izboden, 20 uhapšenih

Izvor: B92, 16.Nov.2020

Pristalice i protivnici američkog predsednika Donalda Trampa žestoko su se sukobili u Vašingtonu, javljaju tamošnji mediji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.