Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2011, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven spomenik Martinu Luteru Kingu

Hiljade ljudi, svih rasa i uzrasta, okupile su se u Vašingtonu na otkrivanju spomenika borcu za prava crnaca i dobitniku Nobelove nagrade za mir Martinu Luteru Kingu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spomenik Martinu Luteru Kingu

Izvor: RTS, 16.Okt.2011

Poznatom borcu za ljudska prava Martinu Luteru Kingu otkriven spomenik u Vašingtonu na mestu gde je pre 48 godina, pred 250.000 ljudi održao, sada već legendarni, govor "Imam san"...Hiljade ljudi, svih rasa i uzrasta, okupilo se u Vašingtonu na otkrivanju spomenika borcu za prava crnaca i dobitniku...

Nastavak na RTS...

U Vašingtonu otkriven spomenik Martinu Luteru Kingu

Izvor: Blic, 17.Okt.2011, 00:05

Hiljade ljudi, svih rasa i uzrasta, okupile su se danas u Vašingtonu na otkrivanju spomenika borcu za prava crnaca i dobitniku Nobelove nagrade za mir Martinu Luteru Kingu. ..Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama sa porodicom, pevačica Areta Frenklin i najbliži rođaci borca za građanska...

Nastavak na Blic...

Otkriven spomenik Martinu Luteru Kingu

Izvor: B92, 17.Okt.2011

Na ceremoniji otkrivanja spomenika Martinu Luteru Kingu u Vašingtonu, predsednik SAD Barak Obama je rekao da posao koji je započeo taj poznati borac za ljudska prava još nije završen, ali da koliki god bili izazovi, dolaze bolja vremena.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.