VAŠINGTON ZAPRETIO NASLEDNIKU KASIMA SULEJMANIJA: Čeka te ista sudbina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŠINGTON ZAPRETIO NASLEDNIKU KASIMA SULEJMANIJA: "Čeka te ista sudbina" (VIDEO)

On je naglasio da SAD nastavljaju da podržavaju iranski narod. Po njegovim rečima, obični Iranci su osuđeni na patnju zbog aktuelnog režima u zemlji.

Specijalni predstavnik SAD za Iran, Brajan Huk, zapretio je novom komandantu specijalne jedinice "Kuds", iranskog Korpusa čuvara islamske revolucije, Esmailu Kaniju, sudbinom Kasema Sulejmanija, ako ne prestane da ubija Amerikance.

- Ako Kani nastavi da ubija Amerikance, očekuje ga ista sudbina. Predsednik Tramp je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nekoliko godina objasnio da će na svaki napad na Amerikance ili interese SAD uslediti odlučujući odgovor. To je predsednik i pokazao (na dan ubistva Sulejmanija) - izjavio je specijalni predstavnik SAD.

Tenzije između SAD i Irana su dostigle vrhunac nakon što je u američkom vazdušnom napadu dronom ubijen iranski general Kasem Sulejmani, što je izazvalo raketni napad Irana na vojnu bazu u Iraku u kojoj su stacionirani američki vojnici.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.