Trampova Igra prestola: Zid dolazi FOTO

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jan.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampova Igra prestola: "Zid dolazi" FOTO

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp ponovo je na društvenim mrežama upotrebio repliku iz serije “Igra prestola”, ali ovoga puta zbog zida na granici sa Meksikom. Na fotografiji koju je Tramp podelio na mrežama nalazi se on, ali i natpis “Zid dolazi”, što aludira na popularni slogan iz te serije “Zima dolazi”.   Inače, ovo nije prvi put da je Tramp upotrebio taj slogan kako bi se “obračunao” sa protivnicima.   U novembru je uz svoju fotografiju objavio i natpis “Sankcije dolaze”, što je bilo upućeno Iranu.  
Pogledaj vesti o: Vašington,   Donald Tramp

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Tramp pominje izvršna ovlašćenja za zid na meksičkoj granici

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2019

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da razmatra da iskoristi svoja izvršna ovlašćenja za izgradnju zida na južnoj američkoj granici s Meksikom...On je rekao novinarima da bi mogao zvanično da proglasi nacionalno hitno stanje za izgradnju graničnog zida ali da želi da pregovara o tom zidu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.