Izvor: RuskaRec.ru, 14.Jun.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tilerson: Partneri SAD mole Vašington da popravi odnose sa Rusijom

Saveznici SAD širom sveta mole Vašington da popravi odnose sa Rusijom, rekao je američki državni sekretar Reks Tilerson.
WP: Trampova administracija planira da obnovi pregovore sa RF o Ukrajini
Državni sekretar je u Senatu govorio o tome da su partneri SAD zabrinuti zbog pogoršanja odnosa sa Rusijom i da su uvereni da će loši odnosi Vašingtona i Moskve pogoršati i njihov položaj, prenosi „Vzglяd”.  
>> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << /> „Saveznici, partneri, veliki i mali, i to bez izuzetka... u Evropi, na Bliskom istoku, u jugoistočnoj Evropi kažu: Molim vas, bavite se odnosima sa Rusijom, njih treba poboljšati”, rekao je Tilerson.
Ranije je državni sekretar SAD već izjavio da su odnosi Rusije i SAD na krajnje niskom nivou i da nastavljaju da se pogoršavaju. Osim toga, Tilerson je takođe rekao da je nivo odnosa Moskve i Vašingtona „nezdrav” i saopštio je da mu je predsednik SAD Donald Tramp naložio da poboljšaju odnose sa Mosvom.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Rat u Ukrajini

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.