Sutra odluka o poskupljenju struje

Izvor: Press, 09.Jun.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra odluka o poskupljenju struje

Ministar privrede Srbije Dušan Vujović izjavio je da će na sutrašnjoj sednici Vlade Srbije biti doneta odluka o poskupljenju struje.
       "Očekujem da sutra na (sednici) Vladi imamo odluku o ceni struje i nakon toga će (ministar energetike Aleksandar) Antić izaći u javnost", rekao je Vujović za RTS. Govoreći o uslovima koje je pred Srbiju postavio Međunarodni monetarni fond, a među kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je i cena struje, rekao da će na sutrašnjoj sednici biti i dokument koji se šalje u Vašington, a u kom se preciziraju sve stvari koje su s dogodile u prvom kvartalu ove godine. Po dogovoru sa MMF-om struja je trebala od 1. aprila da poskupi za 15 odsto, ali je na predlog Vlade odlučeno da se taj rok pomeri.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sutra će biti saopštena nova cena struje

Izvor: NTV.rs, 09.Jun.2015

Cena struje će biti precizirana već sutra, izjavio je ministar finansija, Dušan Vujović. Očekuje se, da će ta odluka biti doneta na sednici Vlade i da će ministar rudarstva i energetike, Aleksandar Antić, izaći u javnost sa konkretnim podacima, rekao je Vujović. Prvo je bilo reči, da će struja...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.