Sudar američke nuklearne podmornice i broda

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar američke nuklearne podmornice i broda

Nuklearna podmornica američke mornarice udarila je u brod za podršku u moreuzu Huan de Fuka, nedaleko od obale države Vašington.

Kako je saopštila Pacifička flota, u incidentu nije bilo povređenih, a u toku je istraga o tome šta je dovelo do sudara.

U saopštenju se navodi da je u incidentu učestvovala balistička podmornica pod nazivom “Luizijana“, prilikom izvođenja rutinskih operacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Takođe, ističe se da su se oba plovila uspešno vratila u luke u državi Vašington i da nisu pretrpela veća oštećenja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sudar američke nuklearne podmornice i broda

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016

Nuklearna podmornica američke mornarice udarila je u brod za podršku u moreuzu Huan de Fuka, nedaleko od obale države Vašington...Kako je saopštila Pacifička flota, u incidentu nije bilo povređenih, a u toku je istraga o tome šta je dovelo do sudara...U saopštenju se navodi da je u incidentu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.