Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNV: EU radi na otcepljenju Kosova

KOSOVSKA MITROVICA - Srpsko nacionalno veće severnog Kosova i Metohije upozorilo je juče da EU i proevropske snage u Srbiji rade na definitivnom otcepljenju Kosmeta i formiranju albanske države na temeljima Dušanove carevine i sadašnje Srbije, javlja Srna.

- Pokrajinski odbor Jedinstvene Srbije za Kosovo i Metohiju, na zasedanju u Štrpcu pre dva dana, založio se za hitno ratifikovanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, što su pozdravili jedino albanski separatisti i njihovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mentori u Briselu i Vašingtonu - navodi SNV u saopštenju.

SNV ističe da takvu odluku na Kosmetu do danas nisu doneli ni pokrajinski odbor Demokratske stranke ni stranka G17 plus, već samo nekoliko članova Jedinstvene Srbije, partije Dragana Markovića Palme.

- Tokom pregovora za formiranje skupštinske većine i republičke vlade Marković promoviše svoju stranku kao stranku evropskog kapaciteta, iako je poznato da je proistekla iz Stranke srpskog jedinstva, čiji je osnivač Željko Ražnatović Arkan, koji je u Hagu bio nepravedno optužen - navodi SNV.

Jel to onaj ludak sa celom, koji je odgojen u komunistickom duhu jer su ga rodili majka komunista isto kao i otac. Koristi se komunistickim metodama, sjedne strane daje zabadava a sa druge strane otima vise nego sto je dao i to je njegov recept. Za njega trzisna ekonomija je glupa stvar, on zna mnogo bolje metode. Saradnja sa kriminalcima koji ce mu jednog dana doci glave. Narod sve zna, grdno se vara Markovic ako misli da ce biti neko i nesto. On je samo predsednik jedne partije koja nema sanse da predje zenzs pa se tako slepa sa SPS i ne samo to on usporava srbiju. On nanosi srbiji ogrombe gubitke svakodnevno, a prica nam pricu o traktorima. Covek bez stida i morala. Kriminalac.

A sta su tvoji roditelji bili Stevo kad te tako nakrivo sklepase pa baljezgas gluposti?

Rusenje komunizma u celom svetu je i dovelo do ovih govnarija koje prezivljavamo.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.