SENAT OBJAVIO NOVE SNIMKE POBUNE U VAŠINGTONU: Masa vikala OBESITE MAJKA PENSA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Feb.2021, 09:04

SENAT OBJAVIO NOVE SNIMKE POBUNE U VAŠINGTONU: Masa vikala OBESITE MAJKA PENSA (VIDEO)

Demokrate iz Predstavničkog doma, koje u Senatu predstavljaju optužnicu protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa, prikazale su do sada neobjavljeni video snimak nasilja dela Trampovih pristalica tokom upada u Kapitol hil, na kojem se vide kako traže predsednicu Predstavničkog doma Nensi Pelosi i tadašnjeg potpredsednika SAD uzvikujući "Obesite Majka Pensa".
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demokrate: Tramp pozivao izgrednike na Kapitol

Izvor: VOA, 11.Feb.2021

Članovi Predstavničkog doma koji imaju ulogu tužilaca na suđenju za opoziv bivšeg predsednika Donalda Trampa okončali su u četvtrtak svoje dvodnevno izvođenje dokaza tvrdnjom da su izgrednici koji su upali u Kongres 6. januara verovali da slede "predsednikova naređenja" da bi zaustavili formalno...

Nastavak na VOA...

Tramp nije bio „nedužni svedok“

Izvor: Danas, 12.Feb.2021, 00:27

Devet demokratskih članova Kongresa koji nastupaju kao tužioci u zahtevu za opoziv bivšeg predsednika nastavili su sa iznošenjem optužbi protiv Donalda Trampa, kome se u Senatu sudi za "podsticanje na pobunu" u napadu na Kapitol hil kada je stradalo pet osoba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.