SAD dodale nova imena na crni spisak sankcija

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD dodale nova imena na crni spisak sankcija

Američke vlasti saopštile su večeras da su prvi put uvele sankcije jednoj jedinici kineske vojske zbog kupovine ruskog oružja, odnosno lovačkih aviona i raketa zemlja-vazduh Američke vlasti saopštile su večeras da su prvi put uvele sankcije jednoj jedinici kineske vojske zbog kupovine ruskog oružja, odnosno lovačkih aviona i raketa zemlja-vazduh. Vašington je takođe na crni spisak dodao imena 33 osobe i ruskih preduzeća u vojnom i obaveštajnom sektoru kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su zabranjene transakcije u oblasti naoružanja pod pretnjom sankcija SAD.PROČITAJTE JOŠ: Hejli optužuje Rusiju za podrivanje sankcija Pjongjangu Te mere su preduzete kao deo zakona koji je prošle godine usvojio Kongres zbog "zlonamernih aktivnosti" Rusije, među kojjima su njena politika u Ukrajini i navodno mešanje u američke izbore 2016. godine, što Rusija poriče. Na crnom spisku se sad nalaze imena 72 osobe i preduzeća.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD uveke sankcije kineskoj vojsci zbog ruskih aviona

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2018, 09:20

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije kineskoj vojsci zbog nabavke ruskih vojnih aviona i raketa zemlja-vazduh...Kina je nedavno kupila od Rusije 10 aviona Suhoj Su-35 i rakete S-400...Peking se nije pridružio sankcijama Zapada Moskvi 2014. godine...Na meti sankcija našli su se kinesko odeljenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.