SAD: Uhvaćen odbegli ubica

Izvor: B92, 04.Feb.2014, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Uhvaćen odbegli ubica

Vašington -- Nakon opsežne potere, američka policija uspela je da uhvati osuđenog ubicu, koji je pobegao iz zatvora u Mičigenu i potom kidnapovao jednu ženu.

Zvaničnik policije u Indijani Ron Galavis je izjavio da je Majkl Dejvid Eliot (40), koji je služio doživotnu kaznu u zatvoru u Mičigenu zbog ubistva četiri osobe 1993. godine, uhapšen u oblasti La Porte.

Galavis je rekao da je zamenik šerifa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primetio ukradeno vozilo i pokušao da ga zaustavi. Osumnjičeni je pokušao da pobegne, ali je uhvaćen, prenela je agencija AP.

Eliot je u nedelju uveče pobegao u plavo-narandžastoj zatvorskoj uniformi, saopštila je policija Mičigena. Naoružan čekićem i skalpelom oteo je džip jedne žene, koju je kidnapovao. Od nje je uzeo novu odeću.

Žena je uspela da sakrije mobilni telefon i uspela je da pozove policiju dok su sipali gorivu na benzinskoj pumpi u Indijani. Dispečer policije joj je rekao da uđe u benzinsku stanicu i zaključa se u toalet.

Policija je brzo uspela da locira ženu, na osnovu GPS podataka, ali je Eliot pobegao džipom pre njihovog dolaska.

Vozilo je kasnije pronađeno napušteno na jednom parkingu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Uhvaćen odbegli ubica

Izvor: Akter, 04.Feb.2014

Američka policija je saopštila da je osuđeni ubica, koji je pobegao iz zatvora u Mičigenu, uhapšen u Indijani

Nastavak na Akter...

SAD: Uhvaćen odbegli ubica

Izvor: RTS, 04.Feb.2014

Ubica osuđen na doživotnu robiju, koji je pobegao iz zatvora u Mičigenu, uhvaćen u Indijani. Pre toga, oteo je jednu ženu i njen automobil. Međutim, žena je uspela da mu umakne, što je policiji olakšalo poteru i, na kraju, hapšenje...Američka policija je saopštila da je osuđeni ubica, koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.