SAD: Ponosni smo na sankcije Rusije

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Ponosni smo na sankcije Rusije

Vašington -- Američki kongresmeni kojima je Rusija uvela sankcije zbog njihove podrške Ukrajini, kažu da su "ponosni" što su na taj način "kažnjeni".

Američki senator Džon Mekejn, na društvenim mrežama jedan od najvatrenijih zagovornika podrške Ukrajini u aktuelnoj krizi, na tviteru je napisao: "Ponosan sam što me je sankcionisao Putin - nikada neću obustaviti moje napore i posvećenost slobodi i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nezavisnosti Ukrajine, što uključuje Krim".

"Ako podrška demokratiji i suverenitetu Ukrajini znaci da me je sankcionisao Putin, meni to odgovara", na tviteru je naveo Robert Menendez, predsednik komisije za spoljne poslove američkog senata.

Portparol Predstavničkog doma SAD Džon Boner na tviteru je napisao da je ponosan što je na listi sa onima koji su voljni "da se usprotive Putinovoj agresiji".

Rusija je danas uvela sankcije za šest poslanika i troje savetnika predsednika SAD Baraka Obame, odgovarajući na nove sankcije koje su SAD uvele ruskim zvaničnicima i privrednicima.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekejn: Ponosan sam što me je sankcionisao Putin

Izvor: Blic, 20.Mar.2014

Poslanici iz Kongresa Sjedinjenih Američkih Država kojima je danas Rusija uvela sankcije zbog njihove podrške Ukrajini odmah su na društvenim mrežama izjavili da su "ponosni" što su na taj način "kažnjeni". ..Američki senator Džon Mekejn, na društvenim mrežama jedan od najvatrenijih zagovornika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.