Rusija zahteva od Amerike: Odmah

Izvor: B92, 17.Avg.2022, 18:53

Rusija zahteva od Amerike: "Odmah"

Ruska ambasada u Vašingtonu obratila se Stejt departmentu sa zahtevom da se izda viza šefu diplomatije Rusije Sergeju Lavrovu.

Takođe, Rusija zahteva da se izda viza i drugim članovima delegacije koji će učestvovati u radu Generalne skupštine UN u septembru.

"Ambasada se već obratila Beloj kući, Stejt departmentu sa zahtevom da ispuni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obaveze zemlje na čijoj teritoriji se nalazi sedište UN, i da odmah izda vize ministru i svim članovima ruske delegacije". rekao je ruski ambasador Anatolij Antonov.

On je saopštio da će u četvrtak posetiti Stejt department, gde će glavna tema razgovora biti izdavanje viza članovima ruske delegacije. Generalna sednica UN na visokom nivou biće održana od 20. do 26. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.