Runi hoće Lampardovim putem, dosadila mu Amerika

Izvor: 011vodič.com, 05.Avg.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi hoće Lampardovim putem, dosadila mu Amerika

Lepo je u Americi, ali srce vuče u Englesku. Prema pisanju ostrvskih medija, Vejn Runi se sprema za pregovore sa Derbi Kauntijem, gde bi preuzeo ulogu trenera i igrača. Slavni napadač je završio prvu od tri i po godine sa Di Si Junajtedom, ali mu se ne ostaje dugo u klubu iz Vašingtona. Na meču Hadersfild – Derbi, naša kladionica nudi kvotu 1.60 za duplu šansu X2. Runi bi, zapravo, da krene putem Frenka Lamparda, nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Engleske. Doduše, Lampard >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Derbiju nije bio igrač, ali su mu popularni “ovnovi” bili prvi trenerski posao u karijeri. Odradio ga je uspešno i to mu je bila ulaznica za povratak u Čelsi. Možda i Runi ima slične planove, da se vrati na Old Traford ili u matični Everton, odakle se i otisnuo u SAD. Tek, jasno je da mu se i dalje igra fudbal. U oktobru će da napuni 34 godine, a kao igrač ekipe iz glavnog grada SAD postigao je 25 golova na 44 utakmice.   More
The post Runi hoće Lampardovim putem, dosadila mu Amerika appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NOVI IZAZOV: Runi ponovo u Engleskoj, postaje igrač-trener u Derbiju? (FOTO)

Izvor: Kurir, 06.Avg.2019, 10:25

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi mogao bi da se priključi drugoligašu Derbi Kauntiju kao igrač-trener, prenosi Skaj sport.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.