Prodor Skajpa u oblast video poziva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2011, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodor "Skajpa" u oblast video poziva

VAŠINGTON -

Kompanija za Internet telefoniranje, "Skajp", predstaviće na sajmu elektronike za široku potrošnju CES (Consumer Electronics Show), od 6. do 9. januara u Las Vegasu, novu mogućnost za video pozive namenjenu "Eplovim" uređajima "aj fon", "aj pod tač" i "aj ped".

Opcija bi trebalo da bude dostupna za mobilni telefon "aj fon" 4, 3G S i 3G, kao i za plejer "aj pod tač", sa mogućnošću korišćenja bežične "vaj-faj" ili 3G mreže, objavili su francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << elektronski mediji.

Usluga bi, kako se navodi, trebalo da bude dostupna i preko mini prenosivog uređaja "aj ped", ali će to verovatno biti njegov naredni model, koji bi će imati frontalnu kameru.

Očekuje se da će "Skajp" da proširi opciju video poziva i na druge mobilne platforme koje već podržava, kao sto su one sa operativnim sistemima "android" i "simbijan".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.