Predstavništvu RS u SAD uručena priznanja

Izvor: Cafe.ba, 15.Jul.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavništvu RS u SAD uručena priznanja

FILADELFIJA - Naučna fondacija "Nikola Tesla" iz Filadelfije i Projekt "Teslin narod" uručili su priznanje Obradu Kesiću, šefu Predstavništva RS u Vašingtonu, za njegov doprinos afirmaciji srpskog naroda u SAD, a njegovoj saradnici u Predstavništvu Drini Rajić priznanje za rezultate koje je ostvarila u svom radu.

Kesić je rekao da su počašćeni dobijenim priznanjem, te da će im to pomoći u daljem radu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << i afirmaciji ideja srpskog naroda u Americi.

"Mi ćemo se i dalje truditi da se ostvari zajednički san da jednog dana Nikola Tesla postane deo svih nastavnih programa u školama širom Amerike, i da srpski narod i zajednice u SAD nastave da se ponosno identifikuju sa likom i delom ovog srpskog i američkog velikana", rekao je Kesić u svečanom govoru nakon uručenog priznanja.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.