NHL: Kolumbus slavi Nikitu Nikitina

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Kolumbus slavi Nikitu Nikitina

Hokejaši Anahajm Daksa nastavili su negativnu seriju, peti poraz u nizu stigao je u duelu sa Nju Džersi Devilsima, nakon produžetka (4:3).

Strelac pobedonosnog pogotka za „Đavole“ bio je Trevis Zajak na isteku drugog minuta nadoknade vremena.

Derbi Metropolitena pripao je Pitsburgu, lideru divizije koji drugoplasiranom Vašingtonu nije dozvolio da postigne nijedan pogodak. Pitsburg je veći deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posla završio u prvoj trećini, kada su precizni bili Pol Martin i Bo Benet.Do kraja utakmice su Sidni Krozbi i Džejms Nil potvrdili trijumf.

Preokret je viđen u meču Otava Senatora i Minesota Vajlda, domaći su prvi period završili sa 2:1, ali su je potom drugoplasirani tim Central divizije postigao dva gola u drugoj deonici. Po jedan pogodak na obe strane viđen je u poslednjoj trećini, a pobedonosni pogodak gostima doneo je Miko Koivu. Kolumbus je slavio u Kalgariju, a gol u produžetku postigao je Nikita Nikitin.

Rezultati NHL: Anahajm - Nju Džersi 3:4, Kalgari - Kolumbus 1:2 produžetak, Vašington - Pitsburg 0:4, Otava - Minesota 3:4.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NHL: Kolumbus slavi Nikitu Nikitina

Izvor: Dzungla.org, 21.Nov.2013

Hokejaši Anahajm Daksa nastavili su negativnu seriju, peti poraz u nizu stigao je u duelu sa Nju Džersi Devilsima, nakon produžetka (4:3).. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.