Manji sudar tramvaja i automobila

Izvor: B92, 03.Jul.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manji sudar tramvaja i automobila

Beograd -- Na uglu ulica Džordža Vašingtona i Palmotićeve, u centru Beograda, sudarili su se automobil i tramvaj na liniji broj 5, a nema povređenih.

Kako je javio reporter agenciji Beta, saobraćaj za sada nije blokiran, a očekuje se policijski uviđaj.

Sudar se dogodio oko 14.30, i prošao je bez povređenih. Putnici iz tramvaja su napustili vozilo, dok se čeka dolazak policije.

Sudara tramvaja u Beogradu nije retka pojava. Podsećano ove godine su se sudarila dva tramvaja kod Pravnog fakulteta, kada je povređeno 15 osoba.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U sudaru tramvaja i automobila, bez povređenih

Izvor: Kurir, 03.Jul.2012

BEOGRAD - Na uglu ulica Džordža Vašingtona i Palmotićeve, u centru Beograda, sudarili su se automobil i tramvaj na liniji broj 5, a nema povređenih...Saobraćaj za sada nije blokiran, a očekuje se policijski uviđaj...Sudar se dogodio oko 14.30, i prošao je bez povređenih. ..Putnici iz tramvaja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.