Lejkersi bez skoro celog tima pobedili Vizardse

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 23:38

Lejkersi bez skoro celog tima pobedili Vizardse

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su rezulatom 123:116 pobedili Vašington Vizardse u predsezonskoj utakmici.

Kako smo još ranije u toku dana pisali, Los Anđeles Lejkersi su na utakmicu sa Vašingtonom došli bez Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa, Kajla Kuzme i Dvajta Hauarda.

To ih ipak nije sprečilo da pobede već oslabljeni Vašington sa 123:116 i nastave da pobeđuju tokom predsezonskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica.

Prva četvrtina je bila sjajna, obe ekipe su bile izuzetno raspoložene i postignuto je čak 73 poena i Los Anđeles Lejkersi su imali tri poena prednosti. Aleks Karuzo i Deni Grin su se isticali u "jezerašima", dok smo na drugoj strani videli Bongu i Nejpira koji se odlično nose.

Čak je i drugi kvartal bio prilično efikasan i kvalitetan, Lejkersi su uspeli da ostvare samo pola koša prednosti, odnosno da sa +4 odu na poluvreme, a Haćimura i Brajant su odigrali veoma dobro u periodu kada je njihovom timu to bilo potreno.

U drugom poluvremenu su izabranici Frenka Vogela uspeli da "ispraše" oslabljene Vizardse, koji su pokušali trojkama da nanesu Lejkersima štetu, ali su na kraju bili neuspešni i upisali poraz rezultatom 123:116.

Najefikasniji je bio Džej Ar Smit sa 20 poena, Vejters je dodao 18, Karuzo 17, Grin 13, Kuk 12 i Kekok 11. U redovima Vašingtona, Haćimura je sa 19 poena bio predvodnik, poen manje imao je Džerom Robinson, Šabaz Nejpir postigao je 16, a po 12 imali su Braun, Brajant i Smit, dok je 11 postigao Mo Vagner.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.