Kluni uhapšen na protestu ispred sudanske ambasade

Izvor: Blic, 16.Mar.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kluni uhapšen na protestu ispred sudanske ambasade

Poznati glumac Džordž Kluni uhapšen je danas u Vašingtonu tokom protesta ispred ambasade Sudana u američkoj prestonici, pošto nije poslušao zahtev policije da se sa demonstrantima udalji od zgrade ambasade.

Policajci su Kluniju stavili lisice, nakon čega je odvezen policijskim vozilom sa lica mesta, javljaju mediji u Vašingtonu.

Holivudski glumac je u društvu više aktivista za ljudska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prava i američkih kongresmena protestovao ispred sudanskog diplomatskog predstavništva zbog blokade dostavljanja humanitarne pomoći sudanskom narodu od strane predsednika Omara al Bašira.

Želim da privučem pažnju za ovo pitanje jer je to jedini način da se nešto uradi i pomogne sudanskom narodu, kazao je Kluni okupljenima, pre nego što ga je policija privela.

Kluni je juče prisustvovao sednici jednog od kongresnih odbora na kome je bilo reči o situaciji u Sudanu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Džordž Kluni

Izvor: Mondo, 16.Mar.2012

Holivudski glumac uhapšen ispred sudanske ambasade u Vašingtonu, gde je protestvovao zbog odluke predsednika Omara al Bašira da ne propusti humanitarnu pomoć u hrani i lekovima

Nastavak na Mondo...

Džordž Kluni pušten iz zatvora (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Mar.2012

Džordž Kluni je uhapšen i zadržan nekoliko sati u petak u policiji u Vašingtonu zbog učešća u demonstracijama ispred Ambasade Sudana čime je, medjutim, postigao..svoj cilj - "skretanje pažnje" na "ratne zločine" i humanitarnu krizu na jugu te zemlje. Kluni je pušten iz zatvora nakon što...

Nastavak na S media...

Uhapšen Džordž Kluni!

Izvor: Svet, 16.Mar.2012

Poznati glumac Džordž Kluni uhapšen je danas u Vašingtonu tokom protesta ispred ambasade Sudana u američkoj prestonici, pošto nije poslušao zahtev policije da se sa demonstrantima udalji od zgrade ambasade. Policajci su Kluniju stavili lisice, nakon čega je odvezen policijskim vozilom sa lica...

Nastavak na Svet...

Uhapšen Džordž Kluni

Izvor: Radio 021, 16.Mar.2012

Poznati glumac Džordž Kluni uhapšen je danas u Vašingtonu tokom protesta ispred ambasade Sudana u američkoj prestonici, pošto nije poslušao zahtev policije da se sa demonstrantima udalji od zgrade ambasade.

Nastavak na Radio 021...

Kluni - na kratko - u zatvoru zbog Sudana

Izvor: VOA, 16.Mar.2012

Holivudski glumac i aktivista, Džordž Kluni je uhapšen zbog protesta ispred ambasade u Vašingtonu ali je ubrzo pušten na slobodu.

Nastavak na VOA...

Kluni platio kauciju od 100 dolara, pa pušten iz pritvora

Izvor: BKTV News, 17.Mar.2012, 17:43

Poznati američki glumac Džordž Kluni uhapšen je juče u Vašingtonu tokom protesta ispred ambasade Sudana u američkoj prestonici, pošto nije poslušao zahtev policije da se sa demonstrantima udalji od zgrade ambasade. Kada ni posle tri usmena upozorenja nisu to učinili, policajci su Kluniju i...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.