Kecmanoviću derbi tinejdžera u Vašingtonu

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanoviću "derbi tinejdžera" u Vašingtonu

Mladi srpski teniser savladao je vršnjaka iz Australije u dva seta.

Miomir Kecmanović plasirao se u utorak u drugo kolo turnira u Vašingtonu.

Savladao je Alekseja Popirina iz Australije rezultatom 7:6 (8:6), 6:3, a već u sredu predstoji mu meč sa 38. teniserom sveta, Pjerom Igom Erberom (Francuska), koji je bio slobodan na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << startu.

Kecmanović i Popirin ne samo da su vršnjaci, već će obojica napuniti 20 godina u istom mesecu, avgustu.

Popirinu je ovo poslednji turnir na kome će nastupiti kao tinejdžer, budući da rođendan slavi 5. avgusta, dok će talentovani Srbin to biti i na startu US opena (26. avgusta), budući da će 20 svećica na torti oduvati tek poslednjeg dana u mesecu.

Kecmanović je prošle nedelje plasmanom u četvrtfinale Atlante dospeo do 61. mesta na ATP listi, što mu je lični rekord. Trenutno je na dobrom putu da dodatno popravi "renking", ali za to će mu verovatno biti potrebna bar još jedna pobeda...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.