Iran vodi vlada neverovatnog fanatizma

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran vodi vlada neverovatnog fanatizma

VAŠINGTON, 16. septembra 2012. (Beta-AFP) - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu ocenio je da je iranska vlada vodjena "neverovatnim fanatizmom".

VAŠINGTON, 16. septembra 2012. (Beta-AFP) - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu ocenio je da je iranska vlada vodjena "neverovatnim fanatizmom"."Od pojave nuklearnog oružja postoje države koje imaju pristup toj vrsti oružja i stalno računaju koliki su troškovi, a kolika korist od njega. Ali, ", rekao je Netanjahu u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za američku televiziju En-Bi-Si (NBC), koji će biti emitovan u nedelju."Ne bih se uzdao u njihovu racionalnost", naglasio je Netanjahu.Izraelski premijer je kazao da Iran ne moze da se stavi pod kontrolu, kao što je to bilo moguće sa Sovjetskim Savezom za vreme hladnog rata.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanjahu: Iran vodi vlada nevjerovatnog fanatizma

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2012

VAŠINGTON - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu ocijenio je da je iranska vlada vođena "nevjerovatnim fanatizmom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.