Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Apr.2016, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guarnerius: Koncert pijaniste Vuka Božilovića

Koncert pijaniste Vuka Božilovića, jednog od najboljih studenata FMU biće održan u petak, 22. aprila od 20.00. Ovaj koncert u Džordža Vašingtona 12 je iz petog ciklusa „FMU i Guarnerius nagrađuju“, u kom se publici predstavljaju buduće velike zvezde. Vuk Božilović je rođen 1993. godine u Beogradu. Osnovno muzičko obrazovanje stekao je u muzičkoj školi ... The post Guarnerius: Koncert pijaniste Vuka Božilovića appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prolećni Dečiji sajam 2016 od 6. do 8. maja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Apr.2016

Dečiji sajam, sedamnaesti po redu, biće održan u hali 3 Beogradskog sajma, od 6. do 8. maja. Ulaz je i ovoga puta besplatan. Posetioci će tri dana, u petak od 12.00 do 19.00 i za dane vikenda od 10.00 do 19.00 moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu. Na manifestaciji će se pored...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.