Gordon: Vašington će sarađivati sa svakom vladom

Izvor: Glas javnosti, 09.Jul.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordon: Vašington će sarađivati sa svakom vladom

BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u razgovoru sa pomoćnikom državnog sekretara SAD Filipom Gordonom da je neophodno da međunarodne strukture, koje su prisutne na Kosovu, obavljaju svoje zadatke u skladu sa mandatom koji je odobrila i Republika Srbija i osiguraju bezbednost i zaštitu prava svih građana južne pokrajine.

Nikolić je rekao da su neprihvatljivi incidenti u kojima državljani Republike Srbije bivaju povređeni ili smrtno stradaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << a koji su u poslednje vreme, očigledno namerno, sve češći, i istakao da takvi zločini svakako ne doprinose stabilizaciji prilika u regionu, pogotovo pred nastavak dijaloga sa Prištinom, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

Predsednik Srbije je izrazio uverenje da će nova vlada biti što pre formirana, jer je Srbiji potrebna vlada koja će odmah početi da rešava nagomilane ekonomske probleme, stvara povoljniji poslovni ambijent u cilju privlačenja dodatnih investicija, otvara nova radna mesta i omogući građanima posao.

Pomoćnik državnog sekretara SAD Filip Gordon rekao je da će SAD sarađivati sa svakom vladom koju izabere Narodna skupština Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić i Dačić s Gordonom

Izvor: RTS, 09.Jul.2012

Predsednik Tomislav Nikolić rekao američkom zvaničniku Filipu Gordonu da su incidenti u kojima državljani Srbije na Kosmetu bivaju povređeni ili smrtno stradaju – neprihvatljivi. Takvi zločini ne doprinose stabilizaciji prilika u regionu, pogotovo pred nastavak dijaloga sa Prištinom, poručio...

Nastavak na RTS...

"SAD će sarađivati sa svakom vladom"

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2012

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas, u razgovoru sa pomoćnikom državnog sekretara SAD Filipom Gordonom da je neophodno da međunarodne strukture, koje su tamo prisutne, obavljaju svoje zadatke u skladu sa mandatom koji je odobrila i Republika Srbija i osiguraju bezbednost...

Nastavak na Vesti-online.com...

SAD će sarađivati sa svakom vladom

Izvor: RTS, 09.Jul.2012

Predsednik Tomislav Nikolić rekao američkom zvaničniku Filipu Gordonu da su incidenti u kojima državljani Srbije na Kosmetu bivaju povređeni ili smrtno stradaju – neprihvatljivi. Filip Gordon preneo stav Vašingtona da će SAD sarađivati sa svakom vladom Srbije...16.50 - Gordonu sam preneo da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.