Do investicija iz Vašingtona teškim radom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2020, 14:12

Do investicija iz Vašingtona teškim radom

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je Srbija do investicija koje podrazumeva sporazum iz Vašingtona došla zahvaljujući ozbiljnom radu i da bi zato građani trebalo da odvoje one koji su se izborili za stotine miliona investicija i one koji samo mrze presednika Aleksandra Vučića i sve što ima veze sa njim.

"Da je neko od tih eksperata mržnje bio na Vučićevom mestu, da je bio u Beloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kući dva dana, da je razgovarao sa Donaldom Trampom...mesecima ne bismo mogli da živimo od njih, od specijalnih emisija, bilborda...Ušli bi u situaciju da menjaju Ustav, da bi im, pošto su bili u Beloj kući, Ustav dozvolio da budu doživotni predsednici, premijeri" rekao je Lončar.

Gostujući na TV Prva, on je dodao da, iako danas kada se priča o postignutom u Vašingtonu sve zvuči lako, nije tako.

"Ništa se ne podrazumeva, u situaciji smo da pričamo o investicijama zahvaljujući ozbiljnom radu - a ako je tako kao što kažu, što Agencija nije došla pre, što nije došla negde u region. Moralo je mnogo da se uradi da bi došlo do toga", rekao je Lončar i podsetio da će se 21. septembra pričati o konkretnim koracima - o investicijama.

Naveo je da smo zahvaljući zalaganjima predsednika Aleksandra Vučića došli u situaciju da ćemo dobiti stotine miliona dodatnih ulaganja u zdravstvo.

"Imate perfektan sporazum, nazvao sam ga hirurški sporazum i od svega urađenog, imamo ljude koji su se bavili stolicama, da li je ova stolica ili ona", rekao je ministar i dodao da zato moli građane da razmisle o tim, kako ih je nazvao, "ekspertima mržnje koje udružuje samo jedna stvar - mržnja prema Aleksandru Vučiću i svemu što je vezano za njega".

Želim građanima da kažem, naveo je, razdvojite one koje vodi mržnja prema jednom čoveku, ljudi, hajde da se ujedinimo da te investicije u zdravstvo, ali i one u puteve, radna mesta iskoristimo da damo podršku a da stavimo sa sa strane ljude koji ne rade ništa već samo mrze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.