Đilas iz Amerike napao Srbiju

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas iz Amerike napao Srbiju

Predstavnici vladajuće koalicije o poseti jednog od lidera SzS Vašingtonu BORAVKOM u Americi u vreme obeležavanja NATO agresije Dragan Đilas izgleda hoće da poruči ko mu je draži. U to vreme svako biva gde mu je mesto: Vučić je bio u Nišu, a Đilas u Vašingtonu - tako je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao na vest o dvodnevnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << poseti SAD jednog od lidera Saveza za Srbiju. Vulin je rekao i da mu je žao što Đilas ne koristi priliku da tamo govori istinu o nama, već loše o svojoj zemlji. Kako su saopštili iz SzS, Đilas se u Vašingtonu sastao sa glavnim direktorom Nacionalnog saveta za bezbednost za Evropu i Rusiju Džonom Eratom, direktorom za evropske poslove Vilijamom Berklijem, zamenikom pomoćnika državnog sekretara Metjuom Palmerom i predstavnicima Senata i Kongresa. On je tokom susreta, kako se navodi, rekao da su demokratski procesi u Srbiji ugroženi, da je neophodan dijalog vlasti i opozicije, da ne postoje uslovi za fer i slobodne izbore i da opozicije pod tim uslovima neće učestvovati na njima. Bilo je reči i o protestima. Pročitajte još - Jovanov: Đilas posetu Americi iskoristio za pljuvanje po Srbiji Na Đilasove susrete reagovao je i potpredsednik SNS Milenko Jovanov pitanjima - da li je Đilas, osim pljuvanja po sopstvenoj zemlji, sagovornicima pričao kako su mu firme procvetale nakon dolaska na vlast, kako je na račune prebacio 500 miliona evra i kako je putem reklamnog prostora kontrolisao medije u Srbiji? - Da li se pohvalio svojim političkim partnerima Vukom Jeremićem, čiji je saradnik i finansijer Patrik Ho u SAD osuđen na kaznu zatvora zbog korupcije, i Boškom Obradovićem, koji je predvodnik fašističke pajser brigade, koja provaljuje u državne institucije - kazao je Jovanov.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vulin: Srbija neće u NATO

Izvor: Blic, 28.Mar.2019, 07:09

Srbija neće postati član NATO saveza dok je Aleksandar Vučić predsednik države i vrhovni komandant vojske, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.