Bruka i sramota: Onaj momak dole VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 10:04

Bruka i sramota: "Onaj momak dole" VIDEO

Vašington -- Američki predsednik Džo Bajden zaboravio je ime australijskog premijera Skota Morisona, pa ga je tokom konferencije za novinare nazvao "onim momkom odozdo".

Bajdenom, ko zna koji gaf po redu, dogodio se usred konfrencije na kojoj je predstavljen istorijski bezbednosni sporazum sa Australijom i Velikom Britanijom.

Nakon što je saopštio detalje trilateralnog partnerstva usmerenog na suprotstavljanje regionalnom uticaju Kine, Bajden se okrenuo ekranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na na kojem je britanski premijer bio povezan putem video linka i rekao: "Hvala Borise".

Kada se okrenuo ekranu na kojem je bio uključen Skot Morison, počeo je da okleva. "Želim da se zahvalim i tom momku odozdo. Mnogo ti hvala, druže", rekao je Bajden, prenosi Gardijan.

Nedugo zatim, Bajden je napravio još jedan lapsus.

"Počastvovan sam što su sa mnom dva najbliža saveznika Australije, Australija i Ujedinjeno Kraljevstvo, kako bismo pokrenuli novu fazu trilateralne bezbednosne saradnje".

Američki predsednik se, ponovo zahvaljujući kolegama, na kraju ipak setio imena australijskog pemijera. "Kao što su rekli premijer Morison i premijer Džonson, želim da vam zahvalim za ovo partnerstvo.

Međutim, navodi Gardijan, bilo je prekasno i na Tviteru se već pojavio haštag pod nazivom "taj momak odozdo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Hvala MOMKU ODOZDO" Bajdenova izjava izazvala burne reakcije (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Američki predsednik Džo Bajden je oklevao kada je trebalo da izgovori ime australijskog premijera Skota Morisona, pa ga je tokom konferencije za novinare na kojoj je predstavljen istorijski bezbednosni sporazum sa Australijom i Velikom Britanijom nazvao "onim momkom odozdo".

Nastavak na Blic...

"MNOGO TI HVALA, DRUŽE" Američki predsednik se ponovo obrukao, zaboravio ime australijskog premijera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021

Američki predsednik Džozef Bajden zaboravio je ime australijskog premijera Skota Morisona, pa ga je tokom konferencije za novinare na kojoj je predstavljen novi bezbednosni sporazum sa Australijom i Velikom Britanijom nazvao "onim momkom odozdo"...Nakon što je saopštio detalje trilateralnog partnerstva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.