Baka osvojila 95,3 miliona dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2010, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka osvojila 95,3 miliona dolara

FINIKS -

Jedna 64 godišnja baka iz Arizone, koja ima petoro unučadi, osvojila je rekordnih 95,3 miliona dolara na lutriji, nakon što šest i po godina igra istu kombinaciju brojeva.

Učiteljica na zameni Šejla Verk iz Fort Mohave u zapadnom delu američke države Arizona, ušla je u ponedeljak u zgradu državne lutrije u centru Finiksa i predala dobitni tiket nagradne igre "Pauerbol drouing" od 1. decembra, da bi, posle odbijanja poreza, podigla sumu od 49,9 miliona dolara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << piše Vašington post.

Ova samohrana majka i baka petoro unučadi izjavila je da je šest i po godina igrala istu kombinaciju brojeva, koja je kombinacija datuma njenog rođenja i rođenja njene dvoje dece.

"To će promeni moj život i život moje dece, moje unučadi i mojih prijatelja", rekla je srećna dobitnica i najavila da će napustiti posao i od osvojenog novca kupiti automobil s kamp kućicom i putovati po Sjedinjenim Američkim Državama, prenela je agencija Rojters.

Ona je treći najveći dobitnik "Pauerbola" u istoriji te nagradne igre u Arizoni, koja se inače igra u 42 američke države, a šanse da se osvoji rekordna premija bile su 1 prema 195 miliona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.