Bajdenova kampanja: Predstavićemo rezultate svakog testa na koronavirus

Izvor: B92, 04.Okt.2020, 11:17

Bajdenova kampanja: Predstavićemo rezultate svakog testa na koronavirus

Iz Kampanje Džo Bajdena kažu da će javnosti saopštiti rezultate svakog testa na koronavirus koji kandidat bude sprovodio, prenosi Vašington post.

Kako navode, ta odluka je usledila zbog povećanog pritiska za veću transparentnost pošto je američki predsednik Donald Tramp nedavno objavio da je pozitivan na koronavirus, a potpredsednik Majk Pens dva dana zaredom je objavio rezultate testova.

"Pridržavali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo se strogih i opsežnih sigurnosnih praksi koje preporučuju stručnjaci za javno zdravstvo i doktori u svim našim kampanjama - uključujući socijalno distanciranje, nošenje maski i dodatne mere zaštite", rekao je portparol Bajdenove kampanje.

"Potpredsednik Bajden redovno se testira i objavićemo rezultate svakog testa", dodao je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.