BIRU GRILSU UMALO ODRUBLJENA GLAVA

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIRU GRILSU UMALO ODRUBLJENA GLAVA

VAŠINGTON - Bir Grils, voditelj emisije "Ultimate Survival" na "Diskaveriju", za dlaku je izbegao smrt na nedavnom snimanju jednog od serijala.

"Morali smo da zovemo helikopter za hitnu evakuaciju. Nije mi divljina pokušala ubiti, nego kamera, a to je baš ironično. Dok sam silazio niz planinu, kamera se sjurila na mene brzinom oko 70 kilometara na sat i promašila moju glavu za nekoliko centimetara. Da me je pogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - otkinula bi mi glavu. Velika sreća da mi je zakačila nogu, koja je odmah toliko natekla.

Takve stvari se dešavaju. Uvek moramo svi biti svesni i nikada se ne smemo opustiti. Velika lekcija za kamermane, koji su izvrsni i naporno rade. Ovo se veoma retko dešava i sreća je da smo svi dobro i zdravo - ispričao je Grils.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Biru Grilsu umalo odrubljena glava

Izvor: Glas javnosti, 17.Jun.2011, 07:02

VAŠINGTON - Bir Grils, voditelj emisije "Ultimate Survival" na "Diskaveriju", za dlaku je izbegao smrt na nedavnom snimanju jednog od serijala..."Morali smo da zovemo helikopter za hitnu evakuaciju. Nije mi divljina pokušala ubiti, nego kamera, a to je baš ironično. Dok sam silazio niz planinu, kamera...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.