Aleksandar Vučić ove nedelje u Americi

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić ove nedelje u Americi

VAŠINGTON - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić boraviće ove nedelje u Sjedinjenim Američkim Državama gde će najpre u Njujorku učestvovati na sednici Saveta bezbednosti UN o radu Haškog tribunala.Kasnije tokom nedelje biće u službenoj poseti Vašingtonu, u kome će imati niz susreta na visokom nivou u Pentagonu i Stejt >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << departmentu.Vučić će se tokom posete američkoj prestonici 7. decembra sastati sa američkim sekretarom za odbranu Leonom Panetom, što će biti prvi sastanak ovog najvišeg zvaničnika Pentagona sa nekim od srpskih funkcionera, a predviđen je i susret sa šefom Biroa Nacionalne garde Frenkom Grasom. Vučić će tokom boravka u Vašingtonu, dan ranije, održati i predavanje u Kongresu SAD na temu Srbija i evrointegracije , što je organizovano u saradnji ambasada Srbije i Kipra, koji sada predsedava EU. Takođe, Vučić će imati i susrete u Stejt departmentu, a poslednjeg dana boravka, 8. decembra, boraviće u Ohaju, gde će obići Nacionalnu gardu te američke savezne države.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na "turneji" po Americi: Danas na sednici SB UN o radu Haga

Izvor: S media, 04.Dec.2012, 13:48

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić putuje danas u višednevnu radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama, gde će imati više sastanaka sa američkim zvaničnicima, ali i učestvovati u zasedanju Saveta bezbednosti UN na kome će biti reči o radu Haškog tribunala...Vučić...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.