Al Kaponeov hotel prodaje se na i beju

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Kaponeov hotel prodaje se na i beju

VAŠINGTON, 3. maja 2012. (Beta-AP) - Hotel koji je svojevremeno služio kao sklonište američkom gangsteru Al Kaponeu prodaje se na I beju, po početnoj ceni od dva miliona dolara, objavio je američki list Hafington post.

VAŠINGTON, 3. maja 2012. (Beta-AP) - Hotel koji je svojevremeno služio kao sklonište američkom gangsteru Al Kaponeu prodaje se na I beju, po početnoj ceni od dva miliona dolara, objavio je američki list Hafington post.Prema opisu na tom prodajnom sajtu, hotel je sagradjen 1884. a 1979. proglašen istorijskim mestom. Hotel se nalazi na posedu koji se prostire na 17 jutara zemljišta i pored njega obuhvata marinu i kuću sa pet spavaćih soba i šest kupatila.Vlasnik tog imanja, Pit Džakstas, rekao je da se za I bej odlučio kako bi "dobio ponude iz cele zemlje" i privukao pravog kupca.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.