Italija – Srbija, meč prekinut!

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija – Srbija, meč prekinut!

Na stadionu 'Luiđi Feraris' u Đenovi igrao se meč kvalifikacija za Euro 2012. Italija - Srbija, ali samo šest minuta.
Izgredi su počeli još pre meča, koji je počeo s 45 minuta zakašnjenja. Utakmica je počela, ali je onda ponovo prekinuta zbog nereda, pravili su ih navijači koji su se nalazili na tribini određenoj za pristalice Orlova.
Sudija Škot Kreg Tompson potom je u dogovoru sa delegatom prekinuo meč!
A, sve je teklo ovako...
ŠOK: Vladimir Stojković ne brani, na golu je Brkić, rezervni čuvar mreže je Đuričić. Saznajemo da je zbog toga što su ga napali navijači Stojković odbio da brani. Ova informacija je za sada samo nezvanična. Navodno, grupa huligana pevala je ispred hotela uvredljive pesme na njegov račun, a prilikom ulaska u hotel pokušali su da ga napadnu. Nije bilo obračuna, pre svega zbog brze reakcije saigrača, pre svih Dejana Stankovića.
Ima još izmena u odnosu na tim koji je izgubio od Estonije, evo sastava:
BRKIĆ, IVANOVIĆ, SUBOTIĆ, RAJKOVIĆ, LUKOVIĆ, KUZMANOVIĆ, STANKOVIĆ, KAČAR, KRASIĆ, TOŠIĆ, MRĐA. Na klupi su: Đuričić, Ninkov, Obradović, Petrović, Ninković, Lazović i Žigić.
Italija...
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Italija,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč Italija - Srbija krenuo posle pola sata pauze!

Izvor: Blic, 12.Okt.2010

Kvalifikacioni meč između Italije i Srbije počeo je u Đenvoi sa pola sata zakašnjenja, a ostaje da se vidi kakve su posledice ostale fudbalerima našeg tima posle burnog uvoda u meč u režiji navijača Srbije...Selektor Vladimir Petrović odlučio se da na stadion Đenove izvede postavu Brkić,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.