Olsi Rama: Nisam upravljao letjelicom

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Okt.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olsi Rama: Nisam upravljao letjelicom

Brat predsjednika Vlade Albanije Olsi Rama izjavio je da su "apsurdne" tvrdnje da je u utorak u Beogradu upravljao bespilotnom letjelicom tokom fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije, koja je prekinuta. - Žele da opravdaju situaciju nad kojom su izgubili kontrolu. Izgledali su potpuno nepripremljeni za abnormalnu situaciju' - rekao je Rama o organizatorima utakmice. Rama je demantovao tvrdnje da ga je uhapsila beogradska policija, ali je izjavio da je tokom utakmice dva puta provjeravan njegov američki pasoš, javlja AP. Albanski premijer Edi Rama bi, kako je najavljeno, sljedeće nedjelje trebalo da posjeti Beograd. (Novosti)
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Fudbal

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Rama: Bila je to predstava nasilja i rasizma

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Premijer Albanije Edi Rama je večeras izjavio da je ono što se dogodilo juče na stadionu Partizana tokom utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije bila predstava nasilja i rasizma...Učestvujući u emisiji albanskog programa Glasa Amerike Rama je izjavio da politika ne treba da bude pod uticajem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.