Lekcija jednog Splićanina Albancima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekcija jednog Splićanina Albancima

Izvesni Splićanin potpisan kao Miro objavio je komentar utakmice između Srbije i Albanije u kojem je osudio političke provokacije albanske strane koja je puštanjem drona sa zastavom velike Albanije na stadionu Partizana izazvala haos i incidente.

"Ceo svet slavi braću Rajt, a vi sad možete slaviti braću Rama", napisao je on i dodao da Albanija dan puštanja bespilotne letilice u Beogradu može da "slavi kao dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osnivanja Albanskog ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane".

Splićanin se obraća albanskoj strani i komentariše da je ono što su napravili u Beogradu "dno dna".

"Da sam na tvom mestu, pokrio bih se ušima i ne bih opustio ni glasa od srama, a vi slavite. Šta slavite?", pita se Miro u komentaru objavljenom na portalu B92.

On naglašava da je sve moglo da završi krvoprolićem "da nije bilo srpskih fudbalera".

"Ma šta slavite, da mi je znati? To što je idiot svesno stavio glave vaših sportista na panj, to što je sve moglo da završi krvoprolićem da nije bilo srpskih fudbalera", pita se Miro i sam daje odgovor - "malicioznost i provokaciju u kojoj vam nisu bitni ni sport, ni moguće posledice koje će izazvati ta provokacija".

Splićanin dodaje da može da zamisli šta bi se dogodilo na utakmici između Hrvatske i Srbije, da je neka letelica ponela kartu velike Srbije.

"Ma, ne bi kume ostao ni kamen na kamenu od srpske ambasade", odgovara Miro i dodaje da Hrvati i Srbi ipak "tako nešto blesavo i detinjasto ne bi mogli da smisle".

"Sram vas bilo, ne zbog ove provokacije, nego zbog reakcije vaših igrača i nacije. Slaviti to što ste nekog uspeli da uvredite samo mogu jadni i mali ljudi", ističe Splićanin i na kraju poručuje da daje veliku podršku srpskim fudbalerima "koji su se pokazali velikim ljudima i sportistima".

Utakmica između Srbije i Albanije u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope, prekinuta je u utorak pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komentar sa B92.net regionalni hit

Izvor: B92, 17.Okt.2014

Komentar sa sajta B92 preneli su svi mediji u regionu, a sada i državna novinska agencija Tanjug...Radi se o izvesnom čitaocu našeg sajta koji se potpisuje kao ’Miro, Split’ i koji redovno ostavlja komentare na B92.net...Njemu je objavljen komentar utakmice između Srbije i Albanije u kojem je...

Nastavak na B92...

Lekcija jednog Splićanina Albancima

Izvor: Politika, 17.Okt.2014

SPLIT – - Izvesni Splićanin potpisan kao Miro objavio je komentar utakmice između Srbije i Albanije u kojem je osudio političke provokacije albanske strane koja je puštanjem drona sa zastavom velike Albanije na stadionu Partizana izazvala haos i incidente...„Ceo svet slavi braću Rajt, a vi sad...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.