Pešeira novi trener Brage

Izvor: B92, 08.Jun.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešeira novi trener Brage

Portugalski fudbalski klub Braga saopštio je danas da je za novog trenera imenovao Žozea Pešeiru.

Peseiro će na klupi Brage zameniti Leonarda Žardima, koji je napustio klub i prešao u Olimpijakos.

"Braga je trenutno jedan od četiri najbolja portugalska kluba. Uživam u dobrom fudbalu i važno je da klub nastavi u istom pravcu. Naš glavni cilj biće da se plasiramo u grupnu fazu Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona", rekao je Pešeiro portugalskim medijima.

On je sa Bragom potpisao dvogodišnji ugovor, a finansijski detalji nisu saopšteni. Poslednje dve godine Pešeiro je bio selektor reprezentacije Saudijske Arabije.

Portugalac je 2005. godine doveo lisabonski Sporting do finala Kupa UEFA, ali je tada ova ekipa izgubila od CSKA iz Moskve.

Njegov novi tim, Braga ove sezone je zauzela treće mesto u šampionatu Portugala i na leto će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pešeiro je svojevremeno radio kao pomoćni trener Reala iz Madrida, a samostalno je vodio bukureštanski Rapid i grčki Panatinaikos.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aco Petrović na klupi univerzitetske selekcije

Izvor: Blic, 08.Jun.2012

Novi selektor univerzitetske košarkaške reprezentacije Srbije je Aco Petrović, naš poznati stručnjak i aktuelni predsednik Udruženja košarkaških trenera Srbije. ..Kako "Blic saznaje”, bivši trener Crvene zvezde, FMP-a u dva navrata, Hemofarma, Lokomotive iz Rostova, Uniksa, Žalgirisa...

Nastavak na Blic...

Pešeiro na klupi Brage

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jun.2012

Portugalski klub Braga saopštio je da je za novog trenera imenovao Žozea Pešeira.. Pešeiro će na klupi Brage zameniti Leonarda Žardima, koji je napustio klub i prešao u Olimpijakos.. – Braga je trenutno jedan od četiri najbolja portugalska kluba. Uživam u dobrom fudbalu i važno je da klub...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.