Velika rusko srpska Uskršnja izložba umetničkih zanata u Galeriji Progres

Izvor: Plakatt.com, 06.Apr.2012, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika rusko srpska Uskršnja izložba umetničkih zanata u Galeriji Progres

Galerija Progres, Beograd
Sunday 1 Apr 10:00 - 15 Apr 22:00

Udruženje umetničkih zanata iz Sankt Petersburga i Asocijacija starih umetničkih zanata Srbije organizuju u Galeriji Progres, Knez Mihajlova 27, Veliku Uskršnju prodajnu izložbu koja traje do 15. 04 2012. Svakog dana galerija je otvorena od 10 do 22h.
Na izložbi se građani mogu upoznati sa umetničkim zanatima oslonjenim na rusku i srpsku tradiciju. Iz Rusije su predstavljeni umetnički predmeti od ćilibara, babuške, ruski vez a sa srpske strane: zlatovez iz Velike Hoče sa Kosova, vitraži, sveće i nameštaj iz Sombora, veganski specijaliteti zdrave hrane iz Sombora, med iz Valjeva, knjigovesci i olovni vojnici iz Beograda, kovano gvožđe iz Novog sada, dekupaž, nakit, keramika i još mnogo toga..
Pozivamo sve građane da dođu i uvere se u visoki kvalitet ručnog rada iz Rusije i Srbije.
Dobro došli ste!
Kontakt osoba za više informacija: Mihajlo Kupusarević, Mob: 064 209 7808
Unapred zahvaljujemo,
AsocIjacija starih umetničkih zanata Srbije,
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.