Šest i po godina robije za silovanje tašte

Izvor: B92, 26.Maj.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest i po godina robije za silovanje tašte

Vladan Pavlović (40) iz Barajeva pravosnažno je osuđen na šest i po godna zatvora jer je na Uskrs 2015. godine silovao taštu i naneo joj teške telesne povrede.

Nakon ponovljenog suđenja, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu preusud Višeg suda u Beogradu kojom je silovatelj osuđen zbog krivičnih dela silovanje i teške telesne povrede.

Istom presudom mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predmeta i to dva metalna zvona, za koje su mediji preneli da su "zvona za šurenje svinja" i da je njima napastvovao taštu dok mu je supruga bila odsustna.

Prvom prvostepenom presudom, Pavlović je bio osuđen na godinu dana i 11 meseci zatvora samo zbog nanošenja telesnih povreda tašti, ali je nakon ponovljenog suđenja osuđen i za silovanje, sada pravosnažno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.