Osetite uskršnju čaroliju u Mercator centima Beograd i Novi Sad

Izvor: Blic, 10.Apr.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osetite uskršnju čaroliju u Mercator centima Beograd i Novi Sad

Jučerašnjim programom u Mercator centrima Beograd i Novi Sad je počeo zabavni program za celu porodicu koji će vaš Uskršnji šoping učiniti zanimljivijim i lepšim.

Reakcije posetilaca su sjajne, a za danas je pripremljen još bogatiji sadržaj.

Naime, čuveni studio “Alternacija" iz Novog Sada će u oba centra imati prvoklasan program sastavljen od iscrtavanja dečijih lica u maske njihovih junaka, žonglera koji će šetati centrom, klovna balondžija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa do inetraktivnih sadržaja i takmičenja u trčanju sa uskršnjim jajima.

Za posetioce centra u Novom Sadu je za 16 časova zakazana  i dečija mađioničarska predstava: Piksi i Zeka u Uskršnjoj čaroliji.

Ulepšajte svojoj porodici ovaj praznik i posetite Mercator centre Novi Sad i Beograd.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.