Neradni dani od 29. aprila do 3. maja

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neradni dani od 29. aprila do 3. maja

Ministarstvo za rad saopštilo je da su neradni dani od 29. aprila do 3. maja jer se ove godine Uskrs i Praznik rada poklapaju.

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima, u Republici Srbiji praznuju se Uskršnji praznici, počev od Velikog petka zaključno sa drugim danom Uskrsa.

Uskršnji praznici ove godine praznuju se počev od 29. aprila (petak) zaključno sa 2. majem (ponedeljak).

Praznik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rada je državni praznik koji se praznuje 1. i 2. maja (ove godine padaju u nedelju i ponedeljak).

"Ako jedan od dana kada se praznuje državni praznik Republike Srbije padne u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana. S obzirom da 1. i 2. maj ove godine padaju u nedelju i ponedeljak, ne radi se i 3. maja (utorak)", zaključuje se u saopštenju Ministarstva.

Autor: Agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.